Over ons

Over ons

La Fresko

Fresko is een Grieks woord voor vers. Dat is waar ons idee mee begon. Het verlangen naar vers eten zoals onze grootouders dat vroeger met liefde en met de hand bereidden.

De échte smaak

Als Kretenzers en liefhebbers van de Italiaanse keuken willen wij Griekse en Italiaanse smaken serveren zoals u die alleen kunt proeven in de kleine dorpjes van deze landen. Daarom gebruiken wij ingrediënten van de hoogste kwaliteit en waar mogelijk biologisch. We zijn ervan overtuigd dat de zorgvuldige selectie van de beste ingrediënten van cruciaal belang is voor de smaak en kwaliteit van onze producten.

Vers en (h)eerlijk

Zowel de lekkerste verse huisgemaakte biologische pasta’s en pastasauzen als heerlijke Griekse pitabroden gevuld met vlees en de verse salades bereiden wij voor u in onze open keuken, zodat u kunt zien hoe wij de maaltijden met zorg klaarmaken. Bovendien kunt u genieten van de heerlijke geuren van onze verse ingrediënten en kruiden. Al onze producten zonder E-nummers, kleurstoffen of conserveermiddelen komen uit Griekse en Italiaanse dorpjes.

Huisgemaakte pasta’s

Onze verse pasta’s maken we van de beste kwaliteit Italiaans biologisch tarwebloem, spelt en biologische eieren. Direct na de bereiding drogen we de verse pasta’s op roosters. Hierna verpakken wij de pasta’s met liefde en precisie handmatig zorgvuldig in milieuvriendelijke verpakkingen. Zo bieden wij onder andere onze verpakte verse pasta’s en onze andere huisgemaakte producten aan om thuis te bereiden en te nuttigen.

Professionele koks

In de keuken is altijd een chef aanwezig die ook voedingsmiddelentechnoloog is. Het keukenpersoneel is goed getraind en leert dagelijks onder zijn deskundige leiding bij. Dat is dé manier om voor onze gasten klaar te staan en om alle wensen en vragen over onze producten te beantwoorden. Heeft u zelf vragen? Wij beantwoorden ze graag voor u.

Eerlijke producten

La Fresko besteedt veel aandacht aan de afkomst en samenstelling van de producten en verpakkingen. Daarom hebben wij gekozen voor de Earth koffie- en theeproducten van Mocca d’or. Dit is biologische koffie en thee waarvan een deel van de winst via Earthwater naar waterprojecten in Azië en Afrika gaat.

Ook zijn al onze take-away-verpakkingen gemaakt van biologisch afbreekbaar en gerecycled materiaal.